Geen surrogaat.

Een surrogaat is een vervangend product van mindere kwaliteit en in het algemeen goedkoper. Bij Sikou doen we geen compromissen op vlak van grondstofkosten. Bijgevolg vervangen we geen ingrediënt door een ander van mindere kwaliteit met als doel een kostenreductie. Dit rechtvaardigt de prijs van ons roomijs en onze sorbets.

In lijn met onze filosofie om eindproducten met een 'hoge voedingswaarde' te leveren, worden onze recepten gemaakt met enkele eenvoudige en welgekende ingrediënten.

Het gebruik van bijproducten, additieven, aroma’s (zelfs natuurlijke) of behandelingen zoals kunstmatige toevoeging van lucht, zijn verboden. Nogmaals, dit is ons handelsmerk en we willen duidelijk maken dat consumenten die Sikou producten kiezen de volgende garantie hebben: een merk dat werkt met de bovenstaande filosofie, dat niet denkt in termen van prijs maar eerder in termen van voedingswaarde. Een merk zonder levensmiddelenchemie. Een merk dat eenvoudige recepten en onbewerkte of minimaal bewerkte grondstoffen gebruikt.